...

Vi är medlemmar i Sveriges Byggingenjörer

Botek Bygg erbjuder tjänster inom entreprenadbesiktningar samt överlåtelsebesiktningar. Vi erbjuder av SBR godkänd besiktningsman med byggteknisk expertis och kunskapen som krävs.  Besiktningar utförs på både små och stora entreprenader, alla arbeten som har ett kontrakt bör avslutas med slutbesiktning. 

Vi utför även statusbesiktningar för bostadsrätts föreningar, byggrådgivning, kvalitetsansvariga samt är sakkunniga på flera områden. Då det kan underlätta byggprocessen att anlita oss för kontakt med er valda entreprenör, samt att för er räkning se till att beställd slutprodukt uppfyller de krav som ni förväntat er. 

 Botek Bygg AB är en totalentreprenör. Oavsett om ni vill ha hjälp med det lilla arbetet eller kanske ett storbygge så är Botek Bygg er självklara partner. Boteks medarbetare har tillsammans en imponerande erfarenhet av byggbranschen. Vi löser alla hinder som kan uppstå under ett projekts gång, och vi ser varje hinder som en tillgång, då det skapar en erfarenhet som vi gärna delar med oss av till våra kunder. 

 Tveka inte att kontakta oss, vi återkommer omgående med svar på din fråga.